*
Društvo arhitekata Beograda - SHARE SRBIJA 2023: UPOZNAJTE GOVORNIKA – REX BOMBARDELLI

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

SHARE SRBIJA 2023: UPOZNAJTE GOVORNIKA – REX BOMBARDELLI

 

Mali projekti, ali fasade velikih razmera?

Small Projects, but Large Scale Facades?

Upoznajte Reksa Bombardelija, pomoćnika direktora dizajna 2Portzamparc, gostujućeg govornika na predstojećem forumu, SHARE Srbija 2023

Ove godine, 5. izdanje Međunarodnog foruma za arhitekturu i tehnološke inovacije, SHARE Srbija 2023, održaće se 16. novembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu, i obuhvatiće 3 sesije, sa fokusom na „Projektovanje fasada“, „ Dobra životna arhitektura koja se fokusira na životne i radne prostore” i „Projekti velikih razmera”.

Rex Bombardelli je diplomirao 2004. godine na Univerzitetu u Firenci (Italija), iste godine kada se pridružio kompaniji 2Portzamparc. Postao je direktor dizajna 2017. godine, a saradnik 2019. godine. Danas su njegova stručna područja kulturne institucije i objekti za muziku: opere, koncertne dvorane i pozorišta. Odgovoran je za praćenje izgradnje različitih lokacija kako u Francuskoj, tako i u inostranstvu, kao što su Shanghai Music Conservatory i National Conference Center u Pekingu, čije razvoje prati od samog početka.

share 23 x 1

存在建筑-建筑摄影 ⓒ 2Portzamparc

Na SHARE Srbija 2023, Rex Bombardelli će nam se pridružiti kako bi govorio o tri svoja najnovija revolucionarna projekta koji su se suočili sa interesantnim izazovima vezanim za izgradnju njihovih fasada: Dior Flagship Seoul, Dior Flagship Geneva i China National Convention Center.

share 23 x 2

Dior Flagship Seoul ⓒ 2Portzamparc

Tokom svog predavanja, Rex će objasniti da su zajednički faktor za sva tri projekta bili izazovi vezani za fasade. Stoga će analizirati izbor fasada i način njihove izrade. Takođe će dublje istražiti inovativan izbor i pretvaranje materijala u specifičnu upotrebu za fasade, kao što su emajlirani čelik i fiberglas.

share 23 x 3

Facade ⓒ 2Portzamparc

SHARE Srbija Forum je platforma koja je nezaobilazna za arhitekte i profesionalce u građevinskoj industriji koji žele da ostanu u koraku sa trendovima u industriji. Fokusiran na obrazovanje, inspiraciju i umrežavanje, forum privlači preko 300 učesnika iz svih krajeva Srbije, kao i cenjene goste iz vodećih arhitektonskih firmi širom Evrope i šire.

Obezbedite svoje mesto sada: https://share-architects.com/share-serbia-2023-forum/.

Kontakt organizatora: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina