*
Društvo arhitekata Beograda - Delikatesni ponedeljak - Sasvim obična večera

Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@dab.rs

Delikatesni ponedeljak - Sasvim obična večera

Društvo arhitekata Beograda se najlepše zahvaljuje arhitektima i ljudima dobre volje, koji su  u KC Grad-u podržali humanitarnu inicijativu DAB-a (Delikatesni ponedeljak: Sasvim obična večera (25.01.2016.) - arhitekte kuvaju za decu sa ulice) i, svojim novčanim prilozima podržali program „Svratište za decu“ Centra za integraciju mladih iz Beograda.

Ovom prilikom želimo da Vas obavestima da je ukupno prikupljeno  32.860,00 dinara, od čega 13.950,00 dinara kroz kupovinu bona za obrok i 18.910,00 dinara od pojedinačnih priloga. Ovo znači da smo uspeli da obezbedimo dvomesečni boravak jednom detetu u Svratištu što uključuje zadovoljenje njihovih elementarnih potreba (ishrana, kupanje, igru i stručnu brigu).

Društvo arhitekata Beograda je od svojih sredstava doniralo novac za kuvanje obroka, a Kulturni centar Grad je bez ikakve naknade ustupio prostor.

 

Ukoliko niste bili u mogućnosti da dođete i učestvujete u ovoj aktivnosti, možete svoj doprinos dati direktno preko Centra za integraciju mladih, za održivost Svratišta:http://www.cim.org.rs/odrzivost/

Zahvaljujemo se na Vašem odvojenom vremenu i ličnom doprinosu.

Društvo arhitekata Beograda će i ubuduće pronaći načina za afirmativan društveni doprinos zajednici.


 

Između dva zimska raspusta, 25. januara u 19h, arhitekti okupljeni oko Društva arhitekata Beograda* kuvaju odraslima u KC Grad-u, a za decu sa ulice. Na stolu je meni Svratišta za dece sa ulice. Cena bona je 150 dinara - za jedan bon možete dobiti jednu porciju. Pozivamo vas da zavirite u "šerpu-kasicu" i darujete novčani prilog u iznosu od 550 dinara čime ćete učiniti mogućim jednodnevni boravak jednog deteta u Svratištu. Sva prikupljena sredstva biće usmerena za podršku programa "Svratišta za decu" Centra za integraciju mladih iz Beograda.
*Društvo arhitekata Beograda - DAB je dobrovoljno, nevladino, neprofitno profesionalno udruženje arhitekata iz Beograda. DAB je osnovan 1960. god. i od tada do danas ima vodeću ulogu u afirmaciji arhitekture i profesije arhitekt u društvenom životu Srbije.

http://www.gradbeograd.eu/

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: office@dab.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina