Društvo arhitekata Beograda

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: sas-dab@EUnet.rs

Digitalno doba: inovacije u umetnosti, arhitekturi, nauci i tehnologiji

Pozivamo vas na interdisciplinarni dogadjaj "Digitalno doba: inovacije u umetnosti, arhitekturi, nauci i tehnologiji" koji se održava 7. juna u Muzeju primenjene umetnosti, Vuka Karadžića 18, u  Beogradu, 8. juna na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, sala 254, Bulevar Kralja Aleksandra 73/II
Tema konferencije je inovacija i kreativnost u digitalnom dobu, sa fokusom na umetnost, arhitekturu, tehnologiju i nauku, kao vodećim zagovornikom inovativnih promena. Detaljno o dvodnevnom programu i temama pogledajte na www.strand.rs

Ulaz je slobodan uz prijavljivanje putem email adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Organizaciju događaja realizuje STRAND uz podršku Ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu i Muzeja primenjene umetnosti.

Dvodnevni interdisciplinarni dogadjaj bavi se temom inovacija u savremenom životu u umetnosti, arhitekturi, nauci i tehnologiji fokusiranih na oblasti #WEARABLES #ART #ARCHITECTURE. Izvod iz programa:

7. juna od 9.30 sati počinju prezentacije i dve panel diskusije KeynoteTalks – Case Netherlands. Projekti koji će biti prikazani predstavljaju nova tehnološka dostignuća u oblasti kreativnih istraživačkih alata u urbanističkom planiranju i dizajnu i nosivoj tehnologiji iz Holandije.

8. juna od 9.30 sati počinje predavanja u okviru međunarodne konferencije o digitalnom dobu .

logo
Društvo arhitekata Beograda
Beograd , Kneza Miloša 7a/III
Tel 011/3230 059,
tel-fax 011/3239 754
E-mail: sas-dab@EUnet.rs
Pratite DAB

Facebook
Twitter
DAB  programi i inicijative

Bina